Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kötü haberler alacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kimden akıl soracağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, insanlarla tartışacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işlerinin bozulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, prestij kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments