Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kendini her konuda geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments