Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, üzüntülerin gideceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek çok hayırlı şeylere, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments