Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayalkırıklığı duyacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada tabutun üstünden atlamak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünden geçmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza rivayet eder.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments