Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına inanılır.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek sıkıntılara neden olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek hem de zengin biri olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, bol nimete kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments