Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birini canlı görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulur.

Rüyada daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına alamet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sorunların hallolacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada daha önce görmediği birini görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalettir.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok para kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments