Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun başında ağlamak

Rüyada tabutun başında ağlamak

Rüyada tabutun başında ağlamak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kurtuluşa ereceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun başında ağlamak gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Rüyada tabutun başında ağlamak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutu tek başına taşımak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında ağlamak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına alamet eder.

Rüyada ölünün başında ağlamak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada bir mezar başında ağlamak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenaze başında ağlamak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada tek başına ağlamak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments