Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun içinde birini görmek

Rüyada tabutun içinde birini görmek

Rüyada tabutun içinde birini görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada tabutun içinde birini gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinmesini istiyorsanız, daha zarif veya verimli bir konuşma yapabilmek adına, öncesinde bir deneme gerçekleştirmenizde fayda var.

Rüyada ölmüş birini tabutun içinde görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına işarettir.

Rüyada tabutun içinde görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği yorulur.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet eder.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments