Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tabutun içinde görmek

Rüyada kendini tabutun içinde görmek

Rüyada kendini tabutun içinde görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, güçlendikçe güçleneceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada kendini tabutun içinde gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulundurmalısınız.

Rüyada ölen birini tabutun içinde görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işarettir.

Rüyada tabutun içinde birini görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına delalettir.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments