Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada tanıdığını tabutta görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birini tabutun içinde görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, derde ve kedere düşeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments