Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun içinde görmek

Rüyada tabutun içinde görmek

Rüyada tabutun içinde görmek kendisiyle de gururlanacağına, onu alkışlayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, helal rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tabutun içinde gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada tabutun içinde birini görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada tabutun içinde görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, borçlarının ödeneceğine işaret eder.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tabutun içinde görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments