Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde tabanca görmek

Rüyada başkasının elinde tabanca görmek

Rüyada başkasının elinde tabanca görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde tabanca gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada elinde tabanca almak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin elinde tabanca görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinde tabanca görmek makamının sürekli yükseleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine inanılır.

Rüyada birinin elinde tabanca görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine inanılır.

Rüyada eline tabanca almak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada elinde tabanca olduğunu görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, geçim derdi çekeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde tabanca görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada elinde tabanca tutmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments