Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca kaybetmek

Rüyada tabanca kaybetmek

Rüyada tabanca kaybetmek karamsarlığa düşeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca kaybetmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Rüyada tabancasını kaybetmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayı kaybetmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca kaybetmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elinde tabanca almak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada boş tabanca görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla ölmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca sahibi olmak isteklerinin yerine geleceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca sıkmak belki ölümler görüleceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments