Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla kendini yaralamak

Rüyada tabancayla kendini yaralamak

Rüyada tabancayla kendini yaralamak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kazançlı işler yapılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada tabancayla adam yaralamak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kazançlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada tabancayla birini yaralamak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, ekmeğinin de artacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini tabancayla yaralamak onlara değer vereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalettir.

Rüyada domuz yaralamak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada birini yaralamak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, riske atılacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını yaralamak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, güvensizliğini yeneceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at yaralamak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bereket ve huzur getireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments