Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla sırtından vurulmak

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla vurulmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Rüyada başından tabancayla vurulmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, maddi gücünün azalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments