Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla vurulmak

Rüyada tabancayla vurulmak

Rüyada tabancayla vurulmak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, refah düzeyinin düşeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek kendisine uğur getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulur.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments