Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, korkularının sona ereceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, maddi güç sahibi olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, anne baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işarettir.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada başından tabancayla vurulmak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments