Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca atmak

Rüyada tabanca atmak

Rüyada tabanca atmak sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işlerdeki verimin artacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada tabanca atmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Rüyada tabancayla mermi atmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla kurşun atmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına alamet eder.

Rüyada tabanca atmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayı denize atmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tabancalı birinden kaçmak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tabanca görmek canının ve malının garantide olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments