Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca kurşunu görmek

Rüyada tabanca kurşunu görmek

Rüyada tabanca kurşunu görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca kurşunu gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Rüyada tabancayla kurşun atmak her zaman şükür içinde olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca ve kurşun görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, alim ve bilge insan olacağına inanılır.

Rüyada tabanca kurşunu görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla vurularak ölmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde tabanca görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca hediye almak çok hayırlı insan olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde tabanca görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments