Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayı denize atmak

Rüyada tabancayı denize atmak

Rüyada tabancayı denize atmak ev taşımaya, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, işini büyüteceğine yorulur.

Rüyada tabancayı denize atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden hızlı harekete geçme veya karar alma pozisyonu alabilirsiniz.

Rüyada tabancayı denize atmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada tabancayla kurşun atmak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca atmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla mermi atmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize olta atmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulur.

Rüyada anahtarı denize atmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada denize silah atmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denize bozuk para atmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments