Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurduğunu görmek

Rüyada silahla vurduğunu görmek

Rüyada silahla vurduğunu görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok güzel günler göreceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, kafasını toparlayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Rüyada silahla vurduğunu gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek azalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments