Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker vurduğunu görmek

Rüyada asker vurduğunu görmek

Rüyada asker vurduğunu görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker vurduğunu gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada asker vurduğunu görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine inanılır.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, istediği noktalara ulaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını vurduğunu görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin vurduğunu görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet eder.

Rüyada ördek vurduğunu görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, ticaretin büyüyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments