Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla arkadan vurulmak

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetin kapanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işarettir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak itibar kaybedeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, işlerinin tutacağına inanılır.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan vurulmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadan vurulduğunu görmek az maliyetle ticarete atılacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada silahla arkadan vurulmak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına alamet eder.

Rüyada arkadan silahla vurulmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments