Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca vurulduğunu görmek

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yurtdışına gidileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca vurulduğunu gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak çok büyük çaba sarfedeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, dertlerin ve sorunların artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments