Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurusıkı görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, gururlandıracak işler yapacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak alım gücünü yitireceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak derdin ve sıkıntının biteceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments