Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla bacağından vurulmak

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak başarısının azalacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına yorulur.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek yapılan ahlaksız davranışlara, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına işarettir.

Rüyada başından tabancayla vurulmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, zorlukları teker teker aşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, iyi bir patron olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, emrinde insan çalıştıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments