Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ve mermi görmek

Rüyada asker ve mermi görmek

Rüyada asker ve mermi görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada asker ve mermi gördüyseniz:

  • Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada asker ve mermi görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işarettir.

Rüyada boş mermi görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada gümüş mermi görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mermi sesi duymak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada havan mermisi görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla mermi atmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Rüyada mermi atmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, problemlerini çözeceğine işaret eder.

Rüyada büyük mermi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments