Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca çaldırmak

Rüyada tabanca çaldırmak

Rüyada tabanca çaldırmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca çaldırmak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Rüyada tabanca çalmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabanca çaldırmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, yolunda huzurla devam edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca vurulmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada silah tabanca görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tabanca saklamak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca taşıdığını görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, müjdeli haberle geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulur.

Rüyada başkasında tabanca görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments