Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah tabanca görmek

Rüyada silah tabanca görmek

Rüyada silah tabanca görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah tabanca gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada silah tabanca görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada tabancayı eline almak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Rüyada tabanca taşımak rızkından ve gelirinden olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde tabanca görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eşlerin boşanacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla kovalandığını görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca vurulmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments