Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında tabanca görmek

Rüyada başkasında tabanca görmek

Rüyada başkasında tabanca görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine işaret eder.

Rüyada başkasında tabanca gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada beline tabanca takmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca çalmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, zorlukların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu tabanca görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada tabanca vermek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada tabanca sesi duymak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla köpek öldürmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments