Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca çalmak

Rüyada tabanca çalmak

Rüyada tabanca çalmak çok büyük mutluluk duyacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, huzur ve şifa bulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada tabanca çalmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada tabanca çaldırmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kendisi paralayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine alamet eder.

Rüyada tabanca çalmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek bolluk içine olacağına, kötü günlerinin biteceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada gümüş tabanca görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, güzel bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada tabanca vurulmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tabancayla öldürmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde tabanca görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments