Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak çanak kırmak

Rüyada tabak çanak kırmak

Rüyada tabak çanak kırmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada tabak çanak kırmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada tabak çanak kırmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işarettir.

Rüyada tabak çanak satın almak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tabak çanak almak hastalıklarından kurtulacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret eder.

Rüyada çanak çömlek kırmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bakır çanak görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çanakkale boğazını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanakkaleye gittiğini görmek değer göreceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, güçlükle elde edilecek başarı yorulur.

Rüyada çanakkale askerlerini görmek rahat bir hayat sağlayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments