Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içen tavuk görmek

Rüyada su içen tavuk görmek

Rüyada su içen tavuk görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içen tavuk gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada su içen tavuk görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk suyu görmek üzüntülerin biteceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğa su vermek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek artık rahat bir nefes alacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tavuk suyu içmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments