Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk suyu çorbası içmek

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu içmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tavuk çorbası görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk çorbası yapmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, büyük borçların altında ezileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işkembe çorbası içmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, şansın yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada acı çorba içmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments