Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk suyu çorba içmek

Rüyada tavuk suyu çorba içmek

Rüyada tavuk suyu çorba içmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk suyu içmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk çorbası görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada tavuk çorbası yapmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, şifaya kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı çorba içmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, güzelliklerle dolacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada düğün çorbası içmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments