Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk suyu içmek

Rüyada tavuk suyu içmek

Rüyada tavuk suyu içmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada tavuk suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada tavuk suyu içmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk suyu görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğa su vermek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada su içen tavuk görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kazancının eksileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments