Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğa su vermek

Rüyada tavuğa su vermek

Rüyada tavuğa su vermek el attığı birçok işte zarar edeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulur.

Rüyada tavuğa su vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, iyi şartlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğa su vermek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk suyu görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada su içen tavuk görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına yorulur.

Rüyada tavuk suyu içmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments