Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde tavuk görmek

Rüyada evin içinde tavuk görmek

Rüyada evin içinde tavuk görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde tavuk gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar sonuçlanıyor.

Rüyada evin içinde tavuk görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, önünün açılacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde tavuk görmek yeni iş teklifleri alacağına, kırılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde keçi görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde inek görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde birini görmek dertlerden kurtulmaya, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde asılı çamaşır görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments