Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde su görmek

Rüyada kapının önünde su görmek

Rüyada kapının önünde su görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının önünde su gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada kapı önüne su dökmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kapının önüne su dökmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına inanılır.

Rüyada kapının önünde su görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada kapı önünü temizlemek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kapının önünde fare görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, heveslerinin biteceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek yeni bir makama sahip olunacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments