Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde yeşillik görmek

Rüyada suyun içinde yeşillik görmek

Rüyada suyun içinde yeşillik görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, şeytana uyacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çekilen acıların unutulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada su içinde yeşil yılan görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada su içinde yeşillik görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillikler içinde su görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde su görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde yeşillik görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elbise içinde görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde yılan görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments