Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail ve cebrail görmek

Rüyada azrail ve cebrail görmek

Rüyada azrail ve cebrail görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada azrail ve cebrail gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işaret eder.

Rüyada cepte para görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu bulmak diplomalarının artacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu toplamak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada cep saati görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebimde para görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebi para dolu görmek işinin gücünün yaver gideceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Rüyada cep tlf görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, ömrün uzun olmasına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments