Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep saati görmek

Rüyada cep saati görmek

Rüyada cep saati görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, mali gücünü yitireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunların ardı ardına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep saati gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Rüyada cep saati görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu unutmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek zahmete ve çileye düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada cebrail ismini duymak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kaybetmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalettir.

Rüyada yeni cep telefonu almak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, büyük paralara sahip olacağına, hayatının karışacağına tabir olunur.

Rüyada cebrail görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu konuşmak huzurlu bir hayata adım atacağına, karlı işler alacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments