Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebi para dolu görmek

Rüyada cebi para dolu görmek

Rüyada cebi para dolu görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, başını yastığa daha rahat koyacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebi para dolu gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Rüyada cebi para dolu görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cepleri para dolu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebimde kağıt para görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebimde çok para görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işarettir.

Rüyada cebimde para görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada cepten para çalmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalettir.

Rüyada cepten para bulmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceplerine para doldurmak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments