Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cepte para görmek

Rüyada cepte para görmek

Rüyada cepte para görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, şükredeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, yol yordam öğretileceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada cepte para gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ceplerine para doldurmak dualarından hayır görmeyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada cepte para bulmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada cepten para çıkarmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, duaların kabul olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep dolusu para görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada cepte para görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Rüyada cepte bozuk para görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada cebimde para görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Rüyada cepte kağıt para görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments