Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun başında oturmak

Rüyada suyun başında oturmak

Rüyada suyun başında oturmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, adının yayılacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet eder.

Rüyada suyun başında oturmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Rüyada suyun başında oturmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret eder.

Rüyada tek başına oturmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, onları gücendireceğine delalet eder.

Rüyada mezarın başında oturmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, doğru bir karar verileceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyu başında oturmak dertlerine derman arayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven başında oturmak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada masa başında oturmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kabir başında oturmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada ateş başında oturmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments