Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir başında oturmak

Rüyada kabir başında oturmak

Rüyada kabir başında oturmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hastalıklardan kurtulacağına, hem ün sahibi olacağına, bol nimete kavuşacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kabir başında oturmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sorunlara neden olabilir.

Rüyada kabir başında oturmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, büyüleyeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına inanılır.

Rüyada kabirde oturmak büyük başarıya ulaşılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kabir başında dua etmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada kabir başında ağlamak tüm parasını kaybedeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada kabir başında kuruan okumak berekete ve zenginliğe ulaşacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir başında dua okumak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven başında oturmak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ başında oturmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments