Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın altından geçmek

Rüyada atın altından geçmek

Rüyada atın altından geçmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, ileride çok zengin biri olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada atın altından geçmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Rüyada atın altından geçmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada atla dereden geçmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla sudan geçmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada atla köprüden geçmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Rüyada denizi atla geçmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada suyun altından geçmek daha çok saygı ve destek göreceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, maddi durumun düzeleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments