Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan oynadığını görmek

Rüyada aslan oynadığını görmek

Rüyada aslan oynadığını görmek kişinin kazancının çoğalacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada aslan oynadığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Rüyada aslan oynadığını görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin oynadığını görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine alamet eder.

Rüyada ayı oynatmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yolunun açık olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada oynadığın oyunu görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Rüyada bir filmde oynadığını görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun oynadığını görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek parasının her zaman bereketli olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin oynadığını görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments