Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilye oynadığını görmek

Rüyada bilye oynadığını görmek

Rüyada bilye oynadığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada bilye oynadığını gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada bilye oynadığını görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada mavi bilye görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli bilyeler görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı bilye görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine tabir olunur.

Rüyada bilye görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada misket bilye toplamak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, borçların sonlandırılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada metal bilye görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada cam bilye görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments