Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla ev yıkamak

Rüyada suyla ev yıkamak

Rüyada suyla ev yıkamak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada suyla ev yıkamak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada suyla evi yıkamak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok hayır duası alacağına delalettir.

Rüyada evi suyla yıkamak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada suyla ev yıkamak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, başarıları ile konuşulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalettir.

Rüyada suyla ellerini yıkamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak birçok kişiye yardım edeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, insanların alım gücünün azalacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, zor durumların sona ereceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments